El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 9 d’octubre cauran “el major nombre de restriccions” per “accelerar la normalització”, segons Ximo Puig

Ximo Puig

Pel que fa a lús de la mascareta, Ximo Puig ha incidit en que “s’aplicarà la decisió que prenga el Consell interterritorial”. 

No s’han concretat quines restriccions seran, però Ximo Puig ha manifestat el seu desig d'alçar “el major nombre de restriccions” a partir del 9 d’Octubre, el dia dels valencians.

La baixada en la incidència acumulada per baix dels 50 casos per 100.000 habitants com a conseqüència de la vacunació ha fet que el Consell vulga relaxar algunes mesures per frenar la Covid-19.


El president de la Generalitat, Ximo Puig, així ho ha anunciat: “Volem que a partir del Dia de la Comunitat decaiguen la major part de les restriccions, sobretot tenint en compte les dades, que estem en risc baix”. Pel que fa a lús de la mascareta, Puig ha incidit en que “s’aplicarà la decisió que prenga el Consell interterritorial”.


Puig s'ha limitat a indicar el seu desig que a partir del 9 d'octubre decaiguen “el major nombre de restriccions posibles” en la Comunitat Valenciana. Així s'ha pronunciat el president de la Generalitat després del lliurament dels Premis Turisme, on ha indicat que el Consell està analitzant la situació epidemiològica amb l'objectiu que el Dia de la Comunitat Valenciana “se supere una frontera de restriccions i s'accelere la normalització”.