El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Bad Voodoo denuncia pintades a la seva façana

Ho han anunciat a les seves xarxes socials, on a més, han explicat que porten anys aguantant poals d’aigua, puntetes de cigarret enceses i rebent assetjament per escrit i verbal.

Els fets van ocòrrer a la matinada entre el 27 i el 28 de desembre. Els propietaris de l'establiment hostaler asseguren saber d'on venen les accions, per això han denunciat els fets de manera formal tot i que mai, en 16 anys, han rebut cap denúncia per soroll o altres molèsties. Estan indignats.

‘No dejo dormir’. Aquest és el missatge, escrit fins tres vegades, que es van trobar el 28 de desembre a la façana i entrada del Bad Voodoo situat al barri de Santa Rosa els seus propietaris.
 

Els fets van ocórrer entre la 1 i les 5 de la matinada del 27 de desembre. Asseguren que després de 16 anys d’estar treballant i cumplint la normativa, amb covid, sense covid i cumplint la llei sempre, mai han rebut cap denuncia per part del veïnat. Ho han anunciat a les seves xarxes socials, on a més, han explicat que porten anys aguantant poals d’aigua, puntetes de cigarret enceses i rebent assetjament per escrit i verbal.

Els propietaris del conegut establiment asseguren saber d’on venen totes aquestes accions i han decidit presentar una denuncia formal. Encara que també afirmen estar oberts al diàleg, sempre que admeten els fets i si cal, retirar la denuncia.