El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Ballet de Gabriel Amador participarà amb Tesalín en la Fira Modernista d'Alcoi

  • La representació del grup Tesalín juntament amb el Ballet de Gabriel Amador tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a les 18:30 hores des de la Plaça Ramón i Cajal.

La Regidora de Turisme Lorena Zamorano, la presidenta del grup de teatre Tesalin, Noemí Fraj, i Gabriel Amador, han donat a conèixer la seua participació a la cinquena edició de la Fira Modernista.

L’any passat va ser la primera participació del grup Tesalín a la Fira Modernista que, debut a la covid-19 va consistir en una representació estàtica. Enguany, amb una situació més normalitzada, el grup representarà en format itinerant una vesprada d’Alcoi de l’època modernista. Com es tracta d’un teatre itinerant, la representació tindrà tres ubicacions: la Plaça Ramón i Cajal, una altra a l’altura d'Albina i l'última en el Cantó el Pinyó.

Per la seua part, el Ballet de Gabriel Amador és el tercer any que participa en aquesta cita turística. El primer any van representar els repartidors del periòdic i l’any passat van col·laborar per primera volta amb el grup Tesalín amb una recreació dels dracs del Parc Güell. Segons afirma Gabriel Amador: “enguany li posem eixe toc de fantasia però sense deixar de costat la representació modernista. Anem a personificar un dels quadres de Francisco Laporta “Al·legoria Modernista”, que simula un àngel amb un cresol amb llum amb el qual il·luminarem als companys de Tesalin. A més, aquest quadre després es va utilitzar com a imatge del paper de fumar. Més unit a Alcoi i al modernisme no podia estar”.

La representació tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a les 18:30 hores.