El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Ballet Virginia Bolufer participarà de nou en la Fira Modernista

El Ballet Virginia Bolufer paritiparà els dies 25 i 26 de setembre a la Fira Modernista. No obstant, el desenvolupament de les activitats està supeditat a l'evolució de la Covid-19.

La Regidora de Turisme Lorena Zamorano i Virginia Bolufer, Directora del Ballet Virginia Bolufer, han donat a conéixer la participació del Ballet a la pròxima edició de la Fira Modernista. El centre serà uns dels grups que aportarà diversos espectacles plens de dansa i màgia durant la setmana.

El Ballet Virginia Bolufer ha participat tots els anys des de la seua creació en la Setmana Modernista i, segons Lorena Zamorano,: “el ballet no podia faltar enguany tampoc, li agraïsc les ganes i la predisposició de sempre”.
Per la seua part, Virgina Bolufer ha donat les gràcies a l’organització de l’esdeveniment per comptar amb el centre una vegada més.
El Ballet, segons ha afirmat Bolufer, realitzarà dues interpretacions. El primer tindrà lloc el dissabte dia 25 de setembre en la Glorieta, i es faran dues passes d’una actuació que han anomenat “Els fantasmes de Houdini, espectacle basat en l'obsessió que tenia l’il·lusionista pels fantasmes, esperits i per l’ocultisme.
El següent esdeveniment, serà el diumenge 26 al Teatre Calderón, on faran dues intervencions en el concert que ha organitzat l’Associació Alcoi Modernista. La primera d’elles anomenada “Sevilla d’Albéniz” de dansa espanyola i l’altra és una sorpresaVirginia, en respecte a la incògnita d’aquesta actuació ha dit: “és un ball molt divertit, que acabe de descobrir ara i intentarem acoplar el vestuari perquè resulte el divertit possible”.
A pesar de tota la preparació que s’està realitzant per a aquest esdeveniment tan important per a la ciutat d’Alcoi, el desenvolupament de les activitats previstes en el programa està supeditat a l’evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista.