El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El bar d'Alcosser busca arrendatari

EL bar d'Alcosser ocupa la planta baixa de l'Ajuntament.

Tota la informació que necessites te l'oferiran en el mateix Ajuntament, cridant al 95 553 14 44. I aci pots cosultat tot el plec de condicions

El concurs inclou l'arrendament del bar i del quiosc de la piscina, amb un cànon mínim de 3.800 euros l'any. Atenció, perquè el termini per a presentar-se conclou aquest 22 de gener. Et facilitem tota la informació i vies de contacte.

L'Ajuntament d'Alcosser de Planes té obert ara mateix el procés de concurs per arrendar el bar del poble. Està ubicat en la planta baixa de l'edifici consistorial, així que és un bé patrimonial, i consta de 145 metres quadrats. El concurs inclou també la gestió del quiosc a la piscina municipal, que obri en la temporada d'estiu.

El contracte tindrà una durada de 4 anys, tot i que passat el primer any l'arrendatari podrà desistir sense pagar indemnització, sempre que avise en tres mesos d'antelació. El cànon anual mínim que es planteja és de 3.800 euros, a pagar en mensualitats; a banda de les despeses de llum, aigua i arreplegada de brossa.

Cal destacar que a Alcosser, després de les eleccions del 2019, la nova corporació treballa de manera assembleària amb tot el poble, així que s'ha inclòs en el plec de condicions diferents qüestions sol·licitades pels veïns. Per exemple, el bar ha d'oferir també productes envasats de necessitat bàsica com arròs, conserves, pasta, ous o farines.

I els veïns volien tindre un servei de quiosc en la piscina, així que s'ha optat per traure en concurs les dos coses juntes. El quiosc de la piscina no compta amb cuina, així que allí s'oferirà begudes i menjars empaquetats en origen, com resposteria o fruits secs. Però el bar oferirà als clients la possibilitat d'arreplegar menjar cuinat, i consumir-lo en la zona del quiosc de la piscina.

Si estàs interessat, ací tens el plec de condicions. Pots presentar les teues propostes en l'Ajuntament d'Alcosser en horari de matins, o mitjançant la seu electrònica. Si tens algun dubte, des del consistori t'informaran i guiaran cridant al telèfon 95 553 14 44. Atenció perquè el termini conclou aquest divendres 22 de gener a les 13:30 hores.