El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Baradello celebra les seues festes

Cartell de les festes.

L’Associació de Veïns Baradello Gelat ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i la regidoria de Participació Ciutadana.

Concursos de disfresses, campionats de parxís, petanca o ping-pong, cinema d’estiu, conta contes en ruta, un festival de ball i, fins i tot, una festa de l’espuma.

La urbanització del Baradello inicia les festes el dissabte 5 d’agost a les 8:30 hores amb una despertà acompanyada per tambors i xirimites on, per ordre dels organitzadors, està prohibit llançar qualsevol classe de petard. Tot seguit, a les 10 hores, hi haurà un esmorzar popular amb coques de farina i tomaca i, ja a la nit, a les 22 hores, un sopar amb disfresses on s’atorgaran premis als 3 millors participants. Després, la festa continuarà amb la Pop Rock Pompero.

 

El diumenge 6 d’agost, a les 18:30, gaudirem de nou d’un concurs de disfresses, aquesta vegada infantil, que guardonarà la millor disfressa grupal. L’endemà, el dilluns 7 d’agost, comencen a les 19 hores els campionats de parxís, escac, futbol, oca, xinxó, cotos, dominó, ping-pong o petaca, que s’allargaran fins al divendres 11 d’agost. Els trofeus, però, s’entregaran el diumenge 13 d’agost a les 20 hores.

 

El dijous 10 i divendres 11 d’agost tindran lloc els plans més familiars amb un cinema d’estiu i un contacontes en ruta, respectivament, activitats que s’iniciaran a les 21:30 i finalitzaran a les 23 hores.

 

La festa, com no podia ser d’altra manera, continuarà molt present el dissabte 12 amb un festival de ball a les 22 hores, al qual seguirà una discomòbil a la nit. Per a l’últim dia, el diumenge 13 d’agost, s’ha organitzat un dinar de germanor a les 14 hores perquè la gent agafa forces per a la festa de l’espuma de les 18 hores.