El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El barri de Santa Rosa tindrà nova zona d’aparcaments en dues setmanes

Entre altres, els treballs que s'estan portant són els de pavimentació, senyalització i tancament, jardineria i enllumenat, està previst que finalitze en dues setmanes.

El barri tindrà 26 places més. El consistori recorda que aquesta és una petició continuada per part del veïnal del barri i sumar més zones d'aparcament als distints barris va ser una de les propostes més votades als pressupostos participatius.

En total seran 26 places d’aparcament que se sumaran a les ja existents al barri. L’Ajuntament està adequant un solar al carrer La Miraculosa. L'empresa adjudicatària, que està realitzant les obres, va ser la que va presentar la millor oferta: 36.950,91 euros, la qual cosa permetrà estalviar 13.000 euros al consistori.

Aquesta era una petició recurrent per part dels veïns del barri i va ser la proposta més votada als pressupostos participatius del 2021: “Més zones d’aparcament en els diferents barris”.

L'actuació contempla el condicionament dels terrenys com a zona d'estacionament públic i lliure, permetrà la creació de 26 places d'aparcament directes. Entre altres, els treballs que s'estan portant són els de pavimentació, senyalització i tancament, jardineria i enllumenat, està previst que finalitze en dues setmanes.

El vicealcalde i regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, ha anunciata que estarà disponible en dues setmanes: "Santa Rosa és un dels barris amb major problema d'aparcament i en el qual hem anat actuant per a intentar dotar-ho de més places adequant diferents solars”, ha explicat.