El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

El Betlem de les Esclaves rep el tercer premi provincial atorgat per CONCAPA

És el segon premi que rep el Betlem d'ous pintats fer pels alumnes de les Esclaves, després de guanyar la categoria escolar en el concurs Ciutat d'Alcoi. 

L'AMPA de la Fundació Educativa ACI, el col·legi Esclaves d'Alcoi, ha arreplegat el tercer premi en el concurs provincial de Betlems que organitza CONCAPA, l'associació de pares de col·legis religiosos. "L'originalitat i el disseny especial, la realització de les figures amb la base d'ous que van ser decorats segons cada personatge, han fet del betlem del Nadal 2018 un dels més significatius i especials", expliquen des del centre. 

Membres de l'AMPA arrepleguen el premi

El betlem d'ous pintats de les Esclaves ja va estar premiat en el concurs de Betlems Ciutat d'Alcoi, on va quedar primer en la categoria escolar. Ara en aquest concurs provincial de CONCAPA ha quedat tercer en la categoria lliure.