El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Betlem de mercat de Sant Roc d'Alcoi, detalls que impressionen

L'Associació de betlemistes d'Alcoi s'ha lluït especialment amb la recreació de la ciutat on va nàixer Jesucrist fa 2019 anys amb detalls realment increïbles. Impressionen els carrerons, el riu i els diferents gremis de pescaters, verdulers i altres fets a miniatura i amb un gust especial.

El Betlem presideix el hall principal del Mercat de Sant Roc i és realment espectacular. Es tracta d'una recreació absolutament fidel de la ciutat d'Israel amb muntanyes calcàries reproduïdes amb suro, carrers medievals i un riu en el qual es diferencien pedres autèntiques i on l'aigua corre realment. Els xicotets excrements de les ovelles també s'identifiquen, com també els diferents gremis de venedors amb raïm (fet amb soja), embotits i la pescateria, que té molta gràcia pequè en podem trobar aladroc microscòpic.

 


L'Associació de Betlemistes d'Alcoi s'ha lluit realment amb aquest monumental retaule on estan els Reis Mags, la Sagrada Família, l'Adoració amb els pastors i centenars de detalls que mereixen una visita al mercat.