El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El bisbe natural de Cocentaina, Juan Antonio Reig Pla, la torna a embolicar: crea 'Sexólicos Anónimos' per alliberar a les persones de la luxúria

El bisbe Juan Antonio Reig Pla
És un servei en línia i gratuït que s'ofereix al blog de l'arquebisbat

Juan Antonio Reig Pla, bisbe d'Alcalà d'Henares i natural de Cocentaina, l'ha tornada a embolicar. El controvertit rector s'ha inventat ara un servei en línia que ha anomenat 'Sexólicos Anónimos' amb el qual pretén alliberar a les persones de l'addicció al sexe i la luxúria. Reig Pla, conegut per la seua croada contra el vici, torna a les portades dels diaris de tot Espanya.

És conegut pels seus sermons i per la contínua referència a la lluita contra les perversions humanes: principalment l'homosexualitat i l'addicció al sexe. Pel bé dels seus feligresos, al blog de l'arquebisbat, ha penjat un nou servei obert a tot el món i, atenció, gratuït, en què es compromet a alliberar als usuaris de la seua addicció al sexe. Adéu a la luxúria.

Els candidats es poden posar en contacte amb la web i poden acudir a reunions discretes on 'homes amb homes' i dones amb dones', tracten els 'malalts' d'aquesta addicció. Cal seguir un pla amb 12 passos i no cal ser religiós.

Sexòlics Anònims diu literalment que "No tingues por ni vergonya, no t'atendran professionals, sinó persones en recuperació que fan aquest servei i han viscut una situació similar a la teua. Comprenem perfectament la teua situació, les dificultats, vergonya i per què se sent davant la necessitat de demanar ajuda, per a eixir de l'addicció al sexe"

El blog és impagable, i anima els afectats a “no caminar amb mitges tintes que no ens serveix de res, per açò recordar-te que per a ser membre de SA només es demana que tingues el desig d'alliberar-te de la luxúria i d'aconseguir la sobrietat sexual".