El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El BLOC proposa fer-se amb la titularitat del Centre d'Art d'Alcoi per 500.000 euros

El Grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes serà la veu dels nacionalistes alcoians a l'ens autonòmic, des d'on defendran aquesta actuació d'apropiació de l'edific del CADA per "assegurar la continuitat de la seua activitat habitual, la conservació de l'edifici i el seu ús públic", diuen des del BLOC.

Recordem que el CADA roman tancat des de finals d'estiu. I encara que en un principi fonts de la CAM van apuntar que el motiu de la suspensió de les activitats era solucionar un problema d'infraestructura, tot sembla indicar que no retornarà l'activitat fins que el nou propietari (Banc Sabadell) propose una solució per desbloquejar la situació.

Aquesta és una de les esmenes presentades pel BLOC-Compromís als Pressupostos de la Generalitat, però en trobem moltes altres com ara: la construcció d'una eixida directa de l'Autovia Central al seu pas per Alcoi en direcció a l'Hospital Comarcal Verge dels Lliris, l'estudi del ferrocarril Alcoi-Alacant i del transport comarcal, la rehabilitació integral i condicionament del Pont de Sant Jordi, i la creació de CEAM, un Centre Especialitzat en Atenció als Majors.

 

ALCOI