El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 'Bolet Team' de Nuria i Xavi guanya el concurs 'Vols les claus del Centre?'

Parella guanyadora

Alguns partits polítics han criticat la campanya, i es pregunten què s'haurà de fer ara amb la casa, una vegada s'han invertit 40.000 € en la posada en marxa de l'estratègia publicitària.

Ja es coneix la parella guanyadora del lloguer per a un any en una vivenda del Centre d'Alcoi, part de la campanya 'Vols les claus del centre'. Es tracta de Xavi I Nuria, components del 'Bolet Team', que s'ha imposat al 'Dacsa Team' format per dos alumnes del Campus d'Alcoi de la UPV.

Totes dues parelles han hagut de superar al llarg de 6 dies respectivament una sèrie de reptes (a partir dels quals s'han dirimit els guanyadors) sumats a les votacions on-line i les mètriques rebudes mitjançant les interaccions en xarxes socials. La curiosa campanya ideada publicitària ha tingut ressò en diferents mitjans de comunicació d'àmbit estatal, tant en premsa escrita, com radio i televisió.

 

Crítiques

Aquest ressò no ha impedit que alguns partits plantejaren els seus dubtes, com ara Compromís Alcoi, des d'on es pregunten què s'haurà de fer ara amb la casa, una vegada s'han invertit 40.000 € en la posada en marxa de la campanya. Plantegen més dubtes, com ara: "qui pagarà el lloguer d'un any a la parella guanyadora? Serà l'empresa o l'Ajuntament? Si és l'Ajuntament... per què ha triat aquesta empresa en concret i no va fer un concurs públic on totes les empreses pogueren participar?"

La formació Joves amb Iniciativa - Compromís ha elevat les crítiques a l'àmbit autonòmic. Asseguren que aquest concurs suposa una "burla" per als i les joves que busquen sortir de la casa familiar. La portaveu de l'organització i Diputada en les Corts Valencianes, Aitana Mas, ha instat a l'Ajuntament d'Alcoi a "reflexionar respecte a aquestes dades i la idoneïtat de realitzar un espectacle sobre aquesta cruel realitat que viuen una gran majoria dels i les joves amb els preus dels lloguers".