El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Bracal de Muro ja espera ofertes per a la seua construcció

L'alcaldesa de Muro i el Subdirector d'Infraestructures de la Conselleria d'Educació mostren els plànols del nou centre

El cost total d’execució de les obres ascendirà a 6.223.284 €. La licitació es prolongarà durant els propers 6 ó 7 mesos, i després s'iniciarà l'exceció material de l'obra, durant els pròxims 13 mesos.

Amb la signatura aquest 5 d'octubre de l'Ordre per part del Secretari Autonòmic d'Educació, ja s'ha iniciat el termini de licitació per a les obres del nou centre escolar.

"Hui és un dia de celebració per a tots els murers, ja que hem visualitzat el que serà el nou col·legi El Bracal". Aquestes han sigut les paraules de l'alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, a l'eixida de la reunió que s'ha celebrat aquest matí amb el Subdirector d'Infraestructures de la Conselleria d'Educació, Jesús García. A l'encontre s'ha presentat el projecte definitiu davant de la comunitat educativa i els representants del Consistori murer.

Durant la reunió s'han mostrat els plànols i s'ha fet públic el full de ruta dels propers passos a seguir. A partir d'ara s'obri el termini d'entre 6 i 7 mesos de licitació, al que seguirà l'execució material de l'obra, que segons s'estipula a les bases del concurs, serà de 13 mesos.

L'arquitecte supervisor ha afirmat que s'ha adaptat una part del projecte realitzat fa anys, ja que adoptar-lo completament haguera sigut "irrealitzable". El cost total d'execució ascendirà als 6.223.284 €, un preu superior al del projecte inicial.

Jesús García ha volgut disculpar-se amb tots els murers i mureres pel retard acumulat, degut en part al procés administratiu i a les baixes temeràries. «Sóc conscient que ha hagut un retràs significatiu i per tant demane perdó», ha assegurat.