El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Bus de la Llengua recorre les nostres comarques

"El valencià està viu perquè hi ha gent que el parla. La llengua és teua, tant si la parles com si no, perquè de ben segur que l'entens. I, apel·lant als sentiments d'una nota que pot ser d'amor o amistat, volem que siga Sempre teua. La teua llengua". Campanya SEMPRE TEUA

Ha passat per Xixona i Ibi, ara mateix està en Alcoi, i després anirà a Cocentaina i Muro abans d'arribar a la Vall d'Albaida. Forma part de la campanya de la Generalitat Valenciana "SEMPRE TEUA; la teua llengua", un bus amb monitores on es fan tallers i activitats i es promociona la nostra llengua. Segons informen des de la Generalitat, l'objectiu és "incrementar el nombre d'usuaris i els usos en els parlants, i alhora incrementar el prestigi social de la llengua pròpia".

A Alcoi està ubicat a la plaça Ferrandis i Carbonell, al campus d'Alcoi de la UPV, on estarà fins aquest dimecres 31 de gener. Al matí assisteixen els col·legis que han concertat cita, i a les vesprades està obert al públic en general.

El regidor de política lingüística d'Alcoi, Raül Llopis, explica que "els tallers dissenyats pretenen ser divertits, inclusius, creatius, motivadors i participatius. Per això, dels més menuts als més majors, tot el món serà ben rebut i podrà viure una experiència de la qual guarden un bon record".

Pots consultar l'itinerari concret i qualsevol informació sobre la campanya Sempre Teua a aquest enllaç.