El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Calderón d'Alcoi acull 'Mi gran obra' de David Espinosa, una proposta trencadora amb el públic damunt l'escenari

El Teatre Calderón d'Alcoi, acull 'Mi gran obra' de David Espinosa en la programació 'Damunt l'Escenari' / Teatre Calderón
Serà aquest pròxim 27 de gener en dues funcions, a les 20 h i a les 21.30 h

Aquesta proposta s'emmarca dins d'una nova línia de programació amb espectacles innovadors i de format reduït que s'ha anomenat 'Damunt l'Escenari'

Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi s'inicia un cicle de teatre que vol apropar als espectadors del Teatre Calderón a les entranyes del mateix espai, trencant així la quarta paret i ocupant l'escenari de la sala cultural alcoiana.

L'il·licità David Espinosa és l'encarregat d'encetar aquest cicle que s'anomena 'Damunt l'Escenari' amb 'Mi gran obra', el pròxim 27 de gener en dues funcions, a les 20 h i a les 21.30 h.

Espinosa referent a la seua obra diu que "'Mi gran obra' és el que jo faria si tinguera un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, 300 actors en escena, una orquestra militar, una banda de rock, animals, cotxes i un helicòpter”. En aquesta obra es juga amb la ironia i evidentment es veurà tot el que diu l'autor però a una escala molt més reduïda.

L'aforament màxim de l'escenari és de 20 persones, que se seuran al voltant de la taula, en diverses altures i fins i tot alguns d'ells hauran de fer servir uns prismàtics per a no perdre detall de l'acció que desenvoluparan els xicotets protagonistes d'aquest peculiar relat.

Les entrades es poden adquirir en la taquilla del Calderón o a través de la web www.TicketAlcoi.com a un preu únic de 10 euros.