El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Calderón porta a Alcoi un acústic de ‘Depedro’ i el curiós ‘Sense fils’

Depedro estarà al Calderón

Tota la programació dels primers mesos de 2023 es pot consultar a aquest enllaç.

‘Maquina de Piedad’ és la proposta que porta Depedro a Alcoi. El concert en acústic serà al Teatre Calderón el divendres 10 de febrer a partir de les 21 h.

Les entrades es poden aconseguir a ticketalcoi. ‘Maquina de Piedad’ apropa a un Depedro amb una humanitat sincera i empàtica. Són les primeres cançons noves des de ‘El pasjero’.


El disc es guanya el títol gràcies al llibre “La batalla d’occident”, obra d’Eric Vuillard que mostra la Primera Guerra Mundial com el que va ser: tones i tones de carn humana devorada en trinxeres entre l’incendi d’un conflicte sense un motiu aparent i unes conseqüències devastadores de les quals la raça humana encara no s’ha recuperat. Un contrasentit que va traure el pitjor de nosaltres.


Tota la programació es pot consultar a aquest enllaç. La pròxima proposta, a banda de Depedro, serà ‘Sense fils’, el diumenge 12 de febrer a les 19 h.


Sense fils és un homenatge a la capacitat creadora i imaginativa que habita dins de cadascun de nosaltres. Un cant als herois anònims i les heroïnes quotidianes. Un mite, una història originària que presentem en forma de conte il·lustrat, acompanyat d’una composició musical original. Sense fils naix d’una il·lustració a aquarel·la i ha anat creixent fins a convertir-se en un projecte artístic multidisciplinari alimentat per col·laboradors diversos.