El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El campament reial duplica la seua superfície

Els campament Reial obri les seues portes el dia 5 de gener, des de les 9 a les 13h.

Les primeres 9.000 entrades en podran adquirir a través de ticketalcoi els dies 3 i 4 de desembre a un preu de 2 €.

Ses Majestats els Reis Mags de l'orient i el seu seguici disposaran de dos campaments on establir-se una vegada arriben a la nostra ciutat el pròxim 5 de gener. El primer mantindrà la mateixa localització que els darrers anys i el segon s'ubicarà al mas del Baradello de Moya. Els dies 3 i 4 de desembre es podran adquirir les entrades per via telemàtica. Enguany cal destacar com a novetat que no es podrà accedir a la zona del preventori amb vehicle particular; solament a peu o amb els autobusos disposats per l'organització.

Dos campaments

La principal novetat d'aquest enguany és la instal·lació d'un segon campament reial, als voltants del Baradello de Moya, on s'espera que Ses Majestats Reials s'ubiquen i reben les visites. L'altre dels campaments, i que manté la mateixa ubicació de l'any passat, serà el destinat per a acollir les tasques logístiques del seguici reial. 

Entrades

Enguany s'ha previst la distribució de 15.000 entrades. 9.000 d'aquestes seran posades a la venda a ticketalcoi els dies 3 i 4 de desembre a partir de les 20 h a un preu unitari de 2 €. El dilluns dia 3 de gener es podran adquirir 4.500 entrades per al primer dels campaments, mentre que el dimarts 4 serà el torn per a les 4.500 del segon. La resta d'entrades es podran adquirir en mà en el Mercat de Nadal, que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre a la Glorieta. Cal puntualitzar que les entrades per a cascún dels dos campaments són diferenciades, i que no es pot adquirir cap que done accés als dos.

Accessos

A diferència d'altres anys, l'accés en cotxe a la zona del Preventori està restringit, pel que solament es podrà pujar a peu (tant pels llençols com pel carrer del barranc del Sinc) i en autobús. Els autobusos eixiran des de dos punts diferenciats: el que es dirigirà al campament del Baradello de Moyà eixirà des l'aparcament situat al costat de la fàbrica d'Aceitunas el Serpis. L'altre, com l'any passat, es podrà prendre en la plaça d'Al-Azraq, i tindrà com a destinació l'altre dels campaments. Les entrades per a l'autobús s'hauran d'adquirir en companyia de les d'accés als campaments.

Recaptació de fons

L'associació Cultural Samarita, impulsora de la iniciativa, destinarà part de la recaptació a la beneficència. No obstant això, i a diferència d'altres anys, l'entitat beneficiaria serà escollida per un comité de baremació. A més, s'ha tornat a convocar el concurs de cartes XXL, enguany de la mà del Sant Jordiet 2019 i del Centre Comercial Alzamora.