El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic es disputa a Alcoi

CPA Alcoi
Organitzat per la FPCV i la col·laboració dels clubs CPA Alcoi i el Patí Alcodiam.

El XV Campionat Autonòmic de Grups Show de les modalitats de Grups Grans, Grups Xicotets i Quartets i el I Trofeu Promocional de la Comunitat Valenciana de Grups Show tindran lloc al Pavelló Mutualidad de Levante. Organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge Artístic i la col·laboració dels clubs CPA Alcoi i el Patí Alcodiam. És un dels grans atractius esportius d'aquest cap de setmana. 

El Campionat Autonòmic de Grups Show de les modalitats de Grups Grans, Grups Xicotets i Quartets i el I Trofeu Promocional de la Comunitat Valenciana de Grups Show tindran lloc al Pavelló Mutualidad de Levante. Organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge Artístic i la col·laboració dels clubs CPA Alcoi i el Patí Alcodiam. És un dels grans atractius esportius d'aquest cap de setmana.

En l'edició XV del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana participen:

- Un grup Quartet: Club At. Montemar.

- Un grup Gran: CPA Alcoi.

- Tres grups Xicotets: Club At. Montemar, Patí Muro i CPA Cocentaina.

A més, també 2 grups Promocionals en l'I Trofeu Promocional de la Comunitat Valenciana com ara són el Club At. Montemar i Club Patí Muro.

Els millors classificats obtindran les places per a representar a la Comunitat en els respectius Campionats d'Espanya i en la III Copa Ciutat d'Alcoi.