El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campionat d’Espanya de patinatge artístic torna celebrar-se a Alcoi

Es disputarà el XIII Campionat d'Espanya de Grup Xou Júnior i Quartet Júnior i la VIII edició del Trofeu Ciutat d'Alcoi Grup Xou.

Es tracta de la huitena vegada que aquest esdeveniment s'organitza a la ciutat. Tindrà lloc del 4 al 6 d'abril del 2024.

Alcoi tornarà a ser seu del Campionat d’Espanya Grup Xou, així ho va anunciar la Real Federació Espanyola de Patinatge qui va fer oficial fa uns dies els calendaris de competicions en la modalitat de patinatge artístic. El Campionat se celebrarà a principis del mes d’abril, del 4 al 6 de 2024.

Concretament a la ciutat es disputarà el XIII Campionat d'Espanya de Grup Xou Júnior i Quartet Júnior i la VIII edició del Trofeu Ciutat d'Alcoi Grup Xou grans i xicotets.

Serà la huitena edició consecutiva que la RFEP deposite en la nostra localitat la confiança per a organitzar aquest gran esdeveniment en el qual participen al voltant de 800 esportistes de tot el país.

“Sens dubte, aquesta és una gran notícia per a la nostra ciutat i el seu esport. Al gran nivell esportiu de la mateixa competició se suma l'impacte econòmic que aquest genera en la localitat”, ha destacat el regidor d'Esports, Alberto Belda.