El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UA arranca el curs amb totes les places cobertes

Alumnes del grau de magisteri infantil durant la primera sessió del curs / AM

Els 60 alumnes del grau en magisteri s'uneixen en l'inici de curs als més de 9.000 escolars de la nostra ciutat, i també als alumnes del Campus d'Alcoi de la UPV, a qui vam visitar fa una setmana durant la seua jornada d'acollida.

Les classes del nou Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant han començat aquest 10 de setembre amb totes les places cobertes per al grau de magisteri infantil. En total seran 60 alumnes, més aquells que pogueren entrar en llista d'espera, els que cursaran els seus estudis de magisteri en les instal·lacions que la UA disposa a la Cámara de Comercio.

No hi ha hagut cap mena d'acte protocol·lari d'inici. Les classe han començat amb tota normalitat a les 17 h fins a les 21 h, l'horari habitual que es mantindrà durant tot el curs. Les dos assignatures incloses en l'horari del primer dia han estat Psicologia de l'Educació i Llengua Catalana en Educació infantil.

Les lliçons s'impartiran en valencià a excepció d'aquelles assignatures on la llengua vehicular siga el castellà o l'anglés. De cara al pròxim curs (2019-20), es començaran a implementar les assignatures de segon grau de magisteri infantil.

Iniciatives culturals

Des de la Universitat d'Alacant també s'està treballant per tal de definir un programa d'activitats culturals a la nostra ciutat, que aquest mes inclourà una exposició anomenada «Historia de lo Normal» i el cicle de cinema «Educar a través del cinema». Els mesos d'octubre i novembre s'organitzaran sessions de teatre i altres activitats.