El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UA continua la seua oferta cultural amb l'exposició "Història de la Normal"

L'exposició es podrà visitar des del dilluns 22 d’octubre fins al 23 de novembre, a les instal·lacions de la Cambra de Comerç (c/ Sant Francesc. 10) com una part de la programació cultural que la UA porta a la nostra ciutat amb el mecenatge de la Fundació Mutua Levante.

Es tracta d'un recorregut a través de fotografies i panells informatius per la història de l'Escola Normal de Mestres masculina, i la de Mestres femenina d'Alacant.

L'exposició es podrà visitar des del dilluns 22 d'octubre fins al 23 de novembre, a les instal·lacions de la Cambra de Comerç (c/ Sant Francesc. 10) com una part de la programació cultural que la UA porta a la nostra ciutat amb el mecenatge de la Fundació Mutua Levante.

La mostra està integrada per panells explicatius i fotografies fetes per la Facultat d'Educació de la UA i el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), a través dels quals es presenta un recorregut i una anàlisi històrica de l'Escola Normal de Mestres masculina (la primera a aparéixer a Alacant l'any 1844) i la de Mestres femenina (quinze anys més tard, el 1859).

Els estudis de magisteri són els més antics de tots els que actualment ofereix la Universitat d'Alacant, a través de la Facultat d'Educació. L'exposició aprofundeix en l'evolució d'aquestes escoles i en la transcendència històrica que tenen.

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, inaugurarà l'exposició, el pròxim dilluns 22 a les 19 hores, acompanyat pel degà de la Facultat d'Educació de la UA, Josep M. Esteve.

A continuació teniu tota la programació cultural del Campus d'Alcoi de la UA: