El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant presenta una exposició sobre la vida il·lustrada de Joan Fuster

Joan Fuster i Ortells (Sueca, 1922-1992) va ser un dels escriptors i intel·lectuals valencians més importants del segle xx.

Es pot visitar del 3 al 10 de febrer a la seu de la UA a Alcoi, a l'Edifici Cambra de Comerç. L'exposició està formada per 14 panells amb diversos documents i textos manuscrits.

L’exposició presentada des de la Universitat d’Alacant al Campus d’Alcoi estarà disponible del 3 al 10 de febrer (Edifici Cambra de Comerç, C/ Sant Francesc, 10) i  recorre cronològicament la vida i l’obra de l’assagista, en catorze panells expositius, a partir de diversos documents del seu fons –textos manuscrits i mecanoscrits, articles de premsa, notes de treball i fitxes de lectura, cobertes de primeres edicions dels llibres que publicà, etc.–, amb atenció especial al seu arxiu fotogràfic, que permet il·lustrar l’existència d’una personalitat tan observada, retratada i fotografiada

Joan Fuster i Ortells (Sueca, 1922-1992) va ser un dels escriptors i intel·lectuals valencians més importants del segle xx. Ho fou per molts motius: Per la dimensió literària i cívica de la seua obra, pel pes que tingué i continua tenint en l’opinió pública, i perquè la seua visió sobre la història i la realitat del País Valencià marcà un canvi radical i positiu en el coneixement que la societat valenciana té de si mateix.