El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV acollirà la VI edició del CampusTec

Tota la informació sobre el CampusTec, el CampusTec avançat i les inscripcions es pot consultar en la següent direcció.

El termini d'inscripció finalitza el 21 de juny de 2019. 
 

Torna el CampusTec al Campus d'Alcoi de la UPV amb el campament tecnològic d'estiu que se celebrarà entre l'1 i el 12 de juliol. Es tracta d'una iniciativa organitzada pel mateix campus amb la col·laboració de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement.

El CampusTec permetrà a 50 joves gaudir d'una activitat d'oci alternatiu durant les vacances d'estiu, amb la filosofia d'aprendre fent, des del dilluns 1 de juliol al divendres 12 de juliol, en horari de 9h a 14h.

Al llarg de dues setmanes, els participants podran donar eixida a la seua creativitat desenvolupant petits projectes cientificotècnics en àmbits tan atractius per al seu futur professional com la robòtica, el disseny i fabricació digital, la programació d'interfícies, i desenvolupament de videojocs.

CampusTec avançat

L'altra modalitat és el CampusTec avançat, i està dirigit a tots aquells estudiants que ja hagen assistit a altres edicions a aquest campus tecnològic a partir de 3r ESO fins a Batxillerat i cicles formatius. El CampusTec Avançat disposa de 20 places que s'assignaran per ordre d'inscripció.

En aquesta segona edició, al llarg de dues setmanes, els participants desenvoluparan un nou projecte cientificotècnic que abasta des de la creació i disseny del robot en solidworks, l'assemblatge de les peces impreses en 3D i muntatge de les plaques d'arduino en les peces i instal·lació de sensors així com la programació d'aquesta placa. A més realitzaran una aplicació mòbil per a poder controlar el seu propi robot des del mòbil o la tauleta tàctil.