El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV acull amb èxit la XXIII Prova Cangur

El Campus d'Alcoi de la UPV acull amb èxit la XXIII Prova Cangur / UPV
Les matemàtiques han sigut les protagonistes amb més de 1500 alumnes de 30 centres educatius participants

Més de 1.500 alumnes, pertanyents a 30 centres educatius, han participat en la XXIII Prova Cangur, on les matemàtiques han sigut les protagonistes al Campus d’Alcoi.

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha acollit amb èxit, la XXIII Prova Cangur 2018, una competició matemàtica que es realitza al mateix temps en diferents països d'Europa.

Més de 1500 alumnes de 30 centres educatius diferents de secundària i batxillerat hi han participat.

Els participants s’han reunit amb estudiants d'altres centres i de tota Europa en la mateixa data amb una hora i cambra per a trobar la passió per les matemàtiques.

Aquesta competició ha sigut convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques per les Universitats i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana.

Ha sigut una activitat que ha tingut com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes i atraure el màxim nombre de centres i d'alumnes.

El Campus d'Alcoi en concret ha acollit a més de mil cinc-cents alumnes procedents de 30 centres educatius de les províncies de València i Alacant.

Nivells escolars als quals es dirigeix el Cangur de la SCM:

Nivell 2: alumnes de 3r d'ESO

Nivell 3: alumnes de 4a d'ESO

Nivell 4: alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.

Nivell 5: alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.