El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus UPV d’Alcoi acull 'Capgirem l’ESO'

Capgirem l'ESO / Campus d'Alcoi UPV

L'IES Cotes Baixes i l'IES Andreu Sempere presenten els seus projectes de millora educativa.

El Campus de la UPV d'Alcoi ha acollit la jornada de 'Capgirem l'ESO', el qual ha reunit vora 150 professionals dins del món de l'ensenyament i que pertanyen a diferents centres educatius de diferents punts del territori valencià. La inauguració ha estat encapçalada pel director del campus d'Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa.

Pel que fa al 'Capgirem l'ESO', es tracta d'una jornada que reuneix a professionals de mon educatiu per tal de trobar noves formes d'ensenyament i també per a millorar les bases ja establides. Principalment treballen en l'estudi de millora a centres d'educació secundària.

Quatre han sigut els centres que han presentat algunes idees, entre elles es troben l'IES Ramón Cid de Benicarló; l'IES Font de Sant Lluís de València, i dos centres locals, per una part l'IES Cotes Baixes, que ha presentat el projecte 'Educació i persones', proposant la cooperació entre alumnes i professors com la principal transformació, i per l'altra part es troba l'IES Andreu Sempere, que han presentat l'Aula Dinàmica d'Aprenentatge (ADA), que vol fer un tipus d'enllaç entre els centres educatius per tal de compartir coneixement i noves formes de fer docència.