El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV acull el 27 Congrés Universitari d’Innovació Educativa en els Ensenyaments Tècnics

En aquest congrés a on es comparteix innovació en camp de l’educació superior s’han inscrit 121 professionals. Aquestes jornades que duraran des del dia 17 fins al 19 de juny.

Per primera vegada Alcoi acull el Congrés Universitari d’Innovació Educativa en els Ensenyaments Tècnics (CUIEET) en la seua 27 edició, gràcies al Campus d’Alcoi de la UPV. En molt poques ocasions, aquesta trobada s’ha realitzat en localitat que no foren capital de província.

En aquestes jornades, que duraran des del dia 17 de juny fins al 19 s’intercanviaran experiències i es parlarà d’innovacions en l’ensenyament superior, especialment a l’àmbit de l'enginyeria. S’han inscrit 121 professionals d’aquest camp.

L’acte d’inauguració es va realitzar al saló d’actes de l’IVAM CADA Alcoi, i van assistir Eduardo Vendrell, vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació de la UPV, Toni Francés, alcalde d’AlcoiJuan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi de la UPV, i Juan José Domínguez, president de la Conferència de Directors d’Escoles d’Enginyeria de l’Àmbit Industrial. A més, també va participar Lueny Morell, que va impartir una conferència: “Desafios del siglo XXI y la Educación Superior: 5 maneras de responder”. Morell és cofundadora de NEU, una escola d’enginyeria de Sillicon Valley (Califòrnia), i compta amb un extens currículum.

Altres activitats que es realitzaran en el CUIEET seran tallers, taules redones o presentació de comunicació, principalment metodologies d’aprenentatge o l’ús de la tecnologia a les aules.