El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV acull un curs d'estiu per a l'estudi dels processos d'oxidació avançada

Entrega del premi a l'investigador Rui Ribeiro, de la Universitat de Porto.

Després de celebrar-se a Salern (Itàlia) i Porto (Portugal), el Campus d'Alcoi de la UPV ha acollit la tercera edició de l'escola d'estiu, la qual, segons el comitè organitzador, "ha estat l'edició on més gent ha assistit".

Del 3 al 7 de juny el Campus d'Alcoi de la UPV ha acollit la tercera edició de la 'European Summer School on Environmental Applications of AOPs'. Amb aquesta iniciativa el campus s'ha convertit per uns dies en referència europea pel que fa a l'estudi de diferents processos d'oxidació.

Aquesta escola d'estiu és una de les iniciatives organitzades per als doctorands, professors relacionats amb els estudis de processos d'oxidació avançada i tractament d'aigües, i tota aquella persona amb interessos sobre aquest tema. A més de l'àmbit purament acadèmic, l'organització ha proposat diferents visites per a les més de 100 persones procedents d'organismes i universitats de 18 països. Entre altres llocs, han visitat el Museu Alcoià de la Festa o el Parc Natural de la Font Roja. Durant la trobada s'han impartit més de 30 classes per part de professors. 

La trobada a Alcoi també ha servit per a atorgar un premi per part de l'Escola Europea de Doctorat de processos d'Oxidació Avançada. El premi ha estat per a la tesi doctoral de Rui Ribeiro de la Universitat de Porto, dirigida pel professor Adrián Silva.