El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV acull una exposición d’Alexander von Humboldt titolada ‘En la naturaleza tot està connectat’

L'exposició estarà disponible des del 28 de gener al 7 d'abril.

Alexander Von Humboldt va pronosticar ja al segle XVIII-XIX un possible canvi climàtic, va ser naturalista i geògraf. En esta exposició s'explora la seua figura i la inauguració estarà acompanyada d'una conferència de la mà de la comissària d'exposició Margarita Belinchón, directora del Museu de Ciències Naturals de València.

El pròxim divendres 28 de gener a les 19h tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Alexander von Humboldt: En la naturalesa tot està connectat, a la Sala Multiusos de l’Edifici Carbonell.

Alexander von Humboldt va ser un geògraf i naturalista que va alertar en el segle XVIII i XIX d’un possible canvi climàtic.

La inauguració comptarà amb una conferència a càrrec de la comissària de l'exposició i directora del Museu de Ciències Naturals de València, Margarita Belinchón. Posteriorment se celebrarà una taula redona. La inauguració i exposició està oberta al públic en general. A més, el campus convida als centres educatius de secundària i batxillerat a visitar l'exposició amb reserva prèvia per a facilitar els protocols derivats de la Covid-19.

En la taula redona participaran la mateixa Margarita Belinchón; acompanyada de Silvia Barona, presidenta d'Associació Alexander von Humboldt Espanya; Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica i Educació de l'Ajuntament d'Alcoi; Juan Fuster, delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana; i Pau Bernabeu, director del Campus d'Alcoi de la UPV.

L'exposició estarà disponible des del 28 de gener al 7 d'abril. La mostra està organitzada per la Casa de la Ciència del CSIC en la Comunitat Valenciana i compta amb la col·laboració de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada entre l'Ajuntament d'Alcoi i el Campus d'Alcoi de la UPV.

Es pot veure el fullet amb més informació ací.