El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra el 4t Concurs de Programació de Videojocs

Han participat 61 alumnes procedents de 10 centres d'Alcoi, Bocairent, Cocentaina, Ibi, Elx, Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Benidorm i Bogotà (Colòmbia). 

El Campus d'Alcoi de la UPV ha celebrat per 4t any el Concurs de Programació de Videojocs en el que han participat 61 alumnes de 10 centres procedents d'Alcoi, Bocairent, Cocentaina, Ibi, Elx, Sant Vicent del Raspeig, Alacant, Benidorm i Bogotà (Colòmbia), i s'han presentat més de 40 videojocs, 26 de modalitat lliure i 14 de modalitat Gamesonomy. 

Els guanyadors del primer premi en modalitat lliure i premi popular han sigut els alumnes de Florida Universitaria, mentre que en la categoria Gamesonomy ha guanyat Groundbreaking creat per Carlos Castelló, procedent de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi.

Aquesta activitat està dins de la programació habitual de la Setmana de la Ciencia i el concurs ha estat organitzat pel Grau en Enginyeria Informàtica, amb la col·laboració de la Càtedra "Alcoi Ciutat del Coneixement", firmada amb l'Ajuntament d'Alcoi i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat).