El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra la seua Jornada d'Acolliment d'estudiants de grau i doble grau

Jornada d'acolliment
  • Pau Bernabeu"Volem que es consoliden aquestes dades, perquè el nostre objectiu és comptar amb 4.000 alumnes".

Aquest dijous 2 de setembre, el director del Campus d'Alcoi de la UPV, Pau Bernabéu, ha donat la benvinguda als estudiants nous de grau i doble grau. "Tots els anys realitzem un acte d'acollida, és la primera trobada amb l'alumnat perquè puga conèixer com és el Campus d'Alcoi", ha afirmat Pau

Comença un nou any per al Campus d'Alcoi de la UPV i ho fa batent rècords, ja que s'han inscrit, de moment, 749 alumnes i, encara es poden matricular fins al 10 de setembre els estudiants dels màsters. Amb aquestes dades es supera en 130 alumnes els matriculats dels últims anys. "Hi ha llistes d'espera importants en informàtica, esperem que el pròxim any puguen incorporar-se al grau de robòtica", ha afirmat Pau Bernabeu. "Volem que es consoliden aquestes dades, perquè el nostre objectiu és comptar amb 4.000 alumnes".

Esther Gómez, vicerectora d'estudiants i emprenedoria, ha comentat que: "És un plaer estar ací donant la benvinguda als estudiants de nou ingrés. Amb aquestes jornades iniciem el programa integral d'acompanyament a l'estudiant. Durant el primer any universitari es sentiran acompanyats i tindran tot allò que necessiten. Enguany, aquest pla integral també s'estendrà a tots els cursos, ja que s'ha detectat diferents necessitats en els estudiants encara que ja porten diversos anys ací".

Alberto Belda, regidor d'esports, que també ha estat present en l'acte, ha destacat la importància del Campus en Alcoi. "Tots els que vivim al centre s'hem donat compter aquesta setmana que açò ja comença a funcionar i, fa que li done un impuls molt important al centre d'Alcoi. El creiximent de la universitat és el creiximent de la ciutat".