El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra l’Acte de Graduació

L’acte es va organitzar complint amb totes les mesures higièniques i sanitàries marcades per la Covid-19. A més, la gala es va poder seguir en directe a través del canal de youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) va celebrar el passat divendres l’Acte de Graduació dels estudiants que finalitzen els seus estudis enguany.L’acte va tindre lloc en el Pavelló Mutualidad de Levante del Poliesportiu Francisco Laporta i va estar presidit pel Vicerector de Professorat i Ordenació Acadèmica de la UPV, Juan Carlos Cano Escribá.

El passat divendres uns 200 estudiants del campus alcoià es van graduar en aquest esdeveniment, on també van poder accedir acompanyants. L’acte es va organitzar complint amb totes les mesures higièniques i sanitàries marcades per la Covid-19. A més, la gala es va poder seguir en directe a través del canal de youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.

En el solemne acte també van participar l’Alcalde President de la Ciutat d’Alcoi, Antonio Francés Pérez; el Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Pau Bernabeu Soler; el Padrí dels graduats i graduades 2021, Antonio Arques; el Secretari de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Vicente Díez; el Representant del Col·legi d’’Economistes d’Alacant, Alfonso Gosálbez; i el Representant del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, Andrés Fuster Selva.

A més també van ser protagonistas de l’esdeveniment Miguel Jorge Reig, cap d’Estudis; els estudiants Inés Martínez i Edgar J. Hernáez; i la secretària de Delegació d’Alumnes de l’EPSA, Ángela García. 

Pau Bernabeu, director del centre va indicar:ens obligueu a ser millors i a no oblidar que estem ací per a ajudar- vos. La universitat sempre ha d’estar al costat de l’estudiantat”. A més, també va resaltar: “en molt poc temps ens hem adaptat a la docència en línia i junts hem sigut capaços de completar una generació universitària amb la Covid-19 i esperem que siga l’última. Confiem que tot el que hem aprés ens servisca per al futur”.

Per part seua, el vicerector va afirmar: “la UPV conjuga exigència i reconeixement. Aquesta exigència és la que ha portat la universitat a ser la primera politècnica d’Espanya, segons el Rànquing de Xangai i vosaltres formeu ja part d’ella”. A més, Juan Carlos Cano va reconèixer “l’excel·lent labor de tots els professors que han aconseguit polir a prometedors estudiants en brillants professionals”.