El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra una jornada de Portes Obertes

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra una jornada de Portes Obertes / UPV
En la jornada es podrà conéixer tota l'oferta formativa, i serà, dissabte 14 d'abril

Dissabte 14 d'abril tindrà lloc una jornada de Portes Obertes en el Campus d'Alcoi de la UPV, on els futurs alumnes i pares podran conéixer tota l'oferta formativa.

Els futurs alumnes de la UPV podran gaudir d'una jornada de Portes Obertes en el Campus d'Alcoi, el pròxim 14 d'abril. També poden participar els pares per a conéixer més detalladament l'oferta formativa .

Aquestes jornades se celebren tots els anys i duren tot el matí. Es realitzarà una visita guiada pel campus a través de les seues diferents instal·lacions i espais, i a banda, es coneixerà a part de l'equip docent de cada titulació, així com les explicacions sobre els serveis més rellevants que ofereix la Universitat Politècnica de València.

Aquestes jornades tenen l'únic objectiu de poder orientar a les famílies de possibles futurs alumnes, de l'opció més adequada per a estudiar. Es proporcionarà de tota la informació relacionada amb els seus estudis i la vida en la UPV: graus, recursos de la UPV (laboratoris, esports, cultura, etc.), pràctiques en empreses i possibilitat de dur a terme part dels seus estudis en l'estranger, entre altres aspectes.

La cronologia dels actes en dia 14 serà la següent:

09.45 h. Recepció i benvinguda. Juan Ignacio Torregrosa, Director del Campus d’Alcoi

10.00 h. Vaig a ser alumne UPV.

10.15 h. Què et vas a trobar?, Delegació d'Alumnes

10.30 h. El campus et prepara per a l'ocupació. David Gutiérrez, Tècnic d'Ocupació

10.45 h. Passos per a formalitzar la matrícula. Emilia Botija, Servei d'Alumnat

11.00 h. Presentació dels directors acadèmics de les titulacions: David García Grau en Enginyeria Mecànica, Adolfo Hilario Grau en Enginyeria Elèctrica, Rubén Pérez Grau en Enginyeria Informàtica, Mª Fernanda López Grau en Enginyeria Química, Margarida Valor Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Ana María García Grau en Administració i direcció d'empreses (ADE), Ana María García Doble grau en ADE + Turisme,  Ana María García Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica.

11.05 h. Pausa-café

11.30 h. Visita als laboratoris amb els directors acadèmics i presentació de cada titulació. 12.30 h. Visita a les instal·lacions del campus i presentació de projectes d'alumnes de Generació Espontània.

Si vols assistir, les inscripcions, es poden realitzar en la pàgina web del campus.