El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà una Jornada de Portes Obertes online el 29 de març

Campus de Alcoy de la Universitat Politècnica de València
  • La principal novetat és la incorporació del Grau en Informàtica Industrial i Robòtica.
  • El Campus d’Alcoi de la UPV també celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes en format presencial. Se celebrarà a partir de les 9.50 h del 9 d’abril.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) vol donar a conéixer les seues instal·lacions, proximitat, titulacions i qualitat en les Jornades de Portes Obertes. La primera d’elles serà el 29 de març a les 17 h en format en línia. A més, també es donarà a conéixer el nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, que començarà a impartir-se en el curs 2022-2023.

En aquest enllaç es pot formalitzar la inscripció gratuïta per a la sessió en línia. En aquestes jornades participaran Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Francisca Sempere, subdirectora de Qualitat i Innovació docent; David Cuesta, subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals; i Inés Durá, estudiant i titulada del Campus d’Alcoi. Tant la sessió presencial com la que será en línia, està dirigida a estudiants preuniversitaris i als seus familiars.

L’oferta formativa en graus i dobles graus del Campus d’Alcoi és la següent: Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Enginyeria Química, Grau en Enginyeria Mecànica, Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i el Doble grau en ADE + Turisme, Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica.

El Campus d’Alcoi de la UPV també celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes en format presencial. Se celebrarà a partir de les 9.50 h del 9 d’abril. La inscripció es pot formalitzar en el següent enllaç.

En ella es podran conéixer de primera mà les instal·lacions del campus, les titulacions, el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, els grups de ‘Generació Espontània’ part de la història dels 50 anys de relació entre l’EPSA i la UPV, a la Delegació d’Alumnes i les possibilitats d’estudiar a l’estranger, així com l’alta demanda de professionals de l’àmbit tecnològic per part de les empreses de l’entorn.