El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV cobreix per complet les places de preinscripció

Alumnes UPV / UPV

Cada any la universitat d'Alcoi va en augment, tant, que en comparació amb les xifres de l'any passat, aquest s'ha vist augmentat amb 200 alumnes més.

Per fi es coneixen xifres de les preinscripcions per a accedir al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, en el que s'ha arribat a cobrir el 100% de les places oferides.

Per part de la universitat volen tranquil·litzar als estudiants que es troben en llista d'espera, ja que de normal es solen fer alguns moviments per tal d'admetre a un major nombre d'estudiants.

Segons Antonio Arques, subdirector de l'Alumnat del Campus d'Alcoi de la UPV, aquest "són xifres provisionals, ja que es tracta de xifres obtingudes de les preinscripcions". També exposa que respecte a l'any passat s'ha augmentat 200 alumnes més en comparació a l'any passat, demostrant que cada any van superant-se en l'admissió d'estudiants i qualitat.

Perquè tots els que estiguen interessats en algun grau que tinga el Campus d'Alcoi de la UPV, pot preguntar a la mateixa universitat, que intentara resoldre tots els dubtes que tinguen i encaminar-los al camí que cada un dels estudiants vol.