El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV continuarà sense donar classes presencials fins al 31 de gener

Campus d'Alcoi de la UPV

Una mostra més dels greus moments que està passant la ciutat.

El centre educatiu ha decidit seguir realitzant la docència i les proves d’avaluació de forma virtual fins al 31 de gener per no posar en risc la salut dels alumnes i el personal docent.

Com tots sabem la situació sanitària d’Alcoi és molt greu i les dades no baixen des de fa setmanes, raó per la qual el campus universitari de la ciutat continuarà amb les mesures que va prendre a inici d’any quan es va ordenar el tancament perimetral d’Alcoi, donar classe per internet. Els edificis es romandran oberts i la biblioteca només estarà oberta per a servei de préstec i devolució mitjançant cita prèvia

El divendres 15 de gener es van reunir representants de tot el centre educatiu concloent que el millor era mantenir les mesures fins al 31 de gener i permetre exàmens quan els indicadors mostren que és segur assistir a les aules. Des de la UPV, el rector Francisco Mora ha donat el seu suport al Campus d’Alcoi per estendre aquest tancament fins que la situació millore.

Des del twitter de Delegació d'Alumnes de la EPSA donen algunes recomanacions sobre com fer els exàmens des de casa per facilitar l'adaptació dels alumnes a aquestes mesures extraordinaries.