El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV es reuneix amb el sector empresarial per millorar l’ocupació dels seus estudiants

Pau Bernabeu / Campus d'Alcoi de la UPV

Les entitats participants han sigut IBIAE, Innovall, ATEVAL, COEVAL y FAES.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha organitzat una jornada de treball amb les associacions d’empreses més representatives de la zona per conéixer la seua realitat i enfocar els Treballs Final de Màster d’una manera molt més pràctica.

Amb l’objectiu de retenir el talent dels alumnes del Campus d’Alcoi de la UPV en el nostre territori i millorar la seua ocupació, Pau Bernabeu, director del campus, i els directors acadèmics dels màsters impartits en l'EPSA, s’han reunit amb les entitats industrials de les comarques més pròximes

En aquesta jornada han format part: l'Associació d'Empresaris de la Foia de Castalla (IBIAE), el Clúster Territorial d'Innovació i Sostenibilitat (INNOVALL), l'Associació d'Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL) i la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES). Tots han participat, com ja estem acostumats, per via telemàtica. 

Una forma de construir una millor relació entre la universitat i el teixit empresarial del voltant d’Alcoi. Després d’aquesta reunió el campus vol impulsar Treballs Final de Màster que suposen un benefici pràctic a les empreses i que els alumnes, a més de conéixer les necessitats reals de la indústria, tinguen més possibilitats de ser contractats en pràctiques.