El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV guanya el concurs nacional de robots humanoides

Equip guanyador al CEABOT 2017 / UPV Campus d'Alcoi

El Grup de Robòtica i Mecatrònica (GROMEP) del Campus d'Alcoi va vèncer en tres de las cinc proves

L'equip del Grup de Robòtica i Mecatrònica (GROMEP) del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València s'ha proclamat vencedor del CEABOT 2017 (Concurs Nacional de Robots Humanoides). L'event, celebrat a Gijón, estava dins del marc de les XXXVIII Jornades d'Automàtica.

Els robots dels equips participants disputaren cinc proves amb identitats diferents. L'equip de la UPV finalitzà en el primer lloc en les proves de summe, visió i escala. A les d'obstacles i lliure va conclure a la segona plaça. En aquesta última, els robots del GROMEP mostraren la seua habilitat per a seguir una trajectòria entre dues línies.

Segons el professor Jaime Masiá, "aquest nou èxit suposa un reconeixement al treball que duem a terme des de les nostres aules. A més, per als alumnes és una experiència molt positiva, ja que poden plasmar fora d'elles tots els coneixements que van adquirint". Cartier Replica Watch is very popular with women all over the world.

En els últims sis anys, el GROMEP-UPV ha abastat el primer lloc en cinc ocasions. Aquest detall és prou significatiu i corrobora el gran treball tant dels professors com dels alumnes en aquest escenari tan exigent. But most women like the luxurious cartier replica watch very much.

Respecte als components de l'equip de la UPV, aquest estava format per Iván Ortiz (quart curs d'Enginyeria Mecànica), Jordi Armengol (Tercer curs d'Enginyeria Elèctrica) i Sergio Tortosa (Quart curs del Grau d'Enginyeria Informàtica). En la preparació de les proves també participaren Thelma Rosario, Marc Higeo i Adrián Benavent Pla. Tots ells han estat coordinats pels professors Jaime Masiá (Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials) i Juan Ramón Rufino (Departament d'Enginyeria Electrònica).

Escrit per Raül Pina