El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El campus d'Alcoi de la UPV guanya per segon any consecutiu el Campionat Nacional de Robots

Amb aquesta victoria l'equip de la UPV suma 6 des de les últimes 7 edicions del Campionat Nacional de Robòtica

Aquest concurs se celebra a Badajoz i està organitzat per la Universitat d'Extremadura

La UPV ha tornat a guanyar al Campionat Nacional de Robots, que se celebra a Badajoz i organitza la Universitat d'Extremadura, gràcies al grup de Robòtica i Mecatrònica del campus d'Alcoi. Aquesta victòria suma 6, ja que a les últimes 7 edicions l'equip de la nostra ciutat s'ha proclamat vencedor.

L'equip de la UPV estava format per Jordi Armengol Miralles, estudiant del Grau en Enginyeria ElèctricaJulen Morante García, estudiant d'Enginyeria Mecànica i Daniel Gaspar Figueiredo, del Grau d'Enginyeria InformàticaJaime Masiá Vañó i Juan Ramón Rufino Valor han sigut els professors que han fet de tutors.

En aquest campionat, els robots presentats deuen superar cinc proves, que són: una carrera amb obstacles, una lluita, una altra carrera però amb escalons, prova de visió en la qual s'han de descodificar codis QR, i una última prova lliure.

El robot de l'equip del campus d'Alcoi va quedar primer a les competicions de lluita, visió i la carrera amb escales, segon a la carrera d'obstacles i tercer a la prova lliure, en la qual es va mostrar al jurat la seua habilitat per a anar per una trajectòria entre dues línies.