El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV i el Col·legi d'Advocats d'Alcoi inicien col·laboracions

Amb aquest conveni les dos institucions esperen començar una relació d'assessorament en la qual, les dos entitats puguen aconseguir beneficis mútuament. Per a aquesta col·laboració també han comptat amb l'Agrupació de Joves Advocats d'Alcoi. 

El Campus d'Alcoi de la UPV i el Col·legi d'Advocats de la localitat, i amb col·laboració de l'Agrupació de Joves Advocats d'Alcoi, han començat col·laboracions gràcies a un "Acuerdo Marco de Col·laboració", amb l'objectiu d'ajudar-se en diferents àmbits, i donant assessorament jurídic a la universitat, i assessorament del món universitari als advocats. 

Don Ricardo de la Encarnación Albero, Decano de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alcoi, afirma que aquesta col·laboració havia d'arribar en qualsevol moment, ja que és necessari l'existència de cooperació entre les dos entitats. Per la seua part, Laia Santamaria, Presidenta de l'Agrupació de Joves Advocats d'Alcoi, ha destacat la bona predisposició tant de la universitat, com del Col·legi d'Advocats per a realitzar aquest projecte. 

Des del Campus d'Alcoi de la UPV, es vol que aquest conveni s'acabe materialitzant per així poder donar assessorament jurídic i formació complementaria als alumnes, ja que per a Juan Ignacio Torregrosa, Director del Campus d'Alcoi de la UPV, els estudiants necessiten millorar la seua formació en l'àmbit legislatiu, per així, com ell mateix ha explicat, tindre més coneixements com a ciutadans.