El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV obri un termini extraordinari de preinscripció per a cursar els seus màsters universitaris

Campus Alcoi UPV
  • Entre el 2 i el 10 de setembre s'obri el termini de preinscripció, la publicació dels resultats serà el 16, i la matricula es durà a terme el divendres 17 de setembre.

El Campus d’Alcoi de la UPV dona una nova oportunitat per a cursar els màsters universitaris al seu campus. Per això, des de la universitat s’ha obert un termini extraordinari de preinscripció per als màsters universitaris, que estarà obert del 2 al 10 de setembre.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha obert un nou termini de preinscripció per a cursar els seus Màsters universitaris. Aquestes titulacions estan directament relacionades amb el teixit productiu i industrial de l’entorn d’Alcoi. Concretament, els Màsters Universitaris que s’imparteixen al Campus alcoià de la UPV són els següents: Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials; Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil; Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística i Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA)

Entre el 2 i el 10 de setembre, s’obri el termini de preinscripció, que es pot formalitzar a través d’aquest formulari electrònic.

Aquests Màsters tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Els estudiants, a més, poden sol·licitar les beques que atorguen l’Estat, la Generalitat Valenciana i la mateixa UPV.

La data de publicació dels resultats serà el 16 de setembre, a partir de les 14 hores, i la matrícula d’aquesta segona fase es durà a terme el divendres 17 de setembre.