El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix una jornada de portes obertes

La UPV és la millor politècnica d’Espanya

El pròxim 9 d'abril, la Universitat Politècnica de València, en el seu Campus d'Alcoi, obri les seues portes per ensenyar a les famílies i possibles futurs estudiants totes les instal·lacions i donar informació dels distints graus i doble graus que s'oferten.

La Jornada de Portes  Obertes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València se celebra el pròxim 9 d’abril. Una activitat que serà presencial i que requerirà d’inscripció prèvia.

Es dirigeix a famílies i futurs alumnes pertanyents a primer i segon de batxiller i cicles formatius de grau superior. La jornada tindrà una part comuna per a tots els assistents en la qual s'explicarà el prestigi del campus, les seues instal·lacions, oferta formativa, aspectes dels primers anys com a universitaris, l'alta demanda de professionals qualificats per part de les empreses o les beques de mobilitat a l'estranger, entre altres.

Els assistents podran conèixer de primera mà totes les instal·lacions com a laboratoris, aules, instal·lacions esportives, entorn del campus, etc.

La UPV és la millor politècnica d’Espanya i ofereix: Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, Grau en Enginyeria Mecànica, Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Química, Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Doble grau en ADE + Turisme i Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica.

A la visita també es donarà informació dels distints graus.