El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV organitza sessions online per a conèixer els 4 màsters que s’imparteixen a la ciutat

També estaran presents en la Fira de Màsters que s'emmarca dins del Fòrum d'Ocupació de València el 12 de maig de 10 h. a 14 h

Màster Universitari en Enginyeria d'Organització i Logística, Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil, Màster Universitari en Enginyeria Processat i Caracterització de Materials i Màster Universitari en Direcció d'Empresesson els titols de postgrau que s'ofereixen al Campus d'Alcoi.

El pròxim 20 de maig acaba el termini per poder realitzar la preinscripció als màsters de la Universitat Politècnica de Valeència. Al Campus d’Alcoi s’imparteixen quatre d’estos títols de postgrau.  Per a ajudar els futurs estudiants a prendre la seua decisió, els màsters impartits a Alcoi organitzen xarrades informatives online.

Les dates de les sessions online son:

  • La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria d'Organització i Logística (MUIOL) serà el dimecres 11 de maig a les 17 h a través del següent enllaç. 
  • La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil (MUITEX) serà el dimecres 11 de maig a les 18 h a través del següent enllaç.  
  • La sessió en línia del Màster Universitari en Enginyeria Processat i Caracterització de Materials (MUIPCM) serà el dijous 12 de maig a les 12.30 h a través del següent enllaç.
  • La sessió en línia del Màster Universitari en Direcció d'Empreses (MBA) serà el dimarts 17 de maig a les 17 h a través del següent enllaç.

El preu de matrícula dels màsters que ofereix el Campus d'Alcoi de la UPV està regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Això fa que el seu cost siga, en general, sensiblement inferior al dels títols propis (no subvencionats). D'altra banda, si es cursa un màster universitari es pot optar a beques que atorga l'Estat, la Generalitat Valenciana o la pròpia UPV. A més, tots ells compten amb un alt grau d'ocupabilitat.

Presència a la Fira Màsters

També estaran presents en la Fira de Màsters que s'emmarca dins del Fòrum d'Ocupació de València el 12 de maig de 10 h. a 14 h., a la Casa de l'Alumne del campus de Vera, amb accés lliure i gratuït; professorat i estudiants de cada màster resoldran els dubtes de les persones interessades.