El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de la UPV organitza una exposició fotogràfica sobre ciència

Les imatges seleccionades de l'edició anterior ja han viatjat per 15 ciutats espanyoles i han estat vistes per més de 26.000 persones.

Anomenada FOTCIENCIA 15, es pot contemplat a l'ultima planta del Centre Comercial Alzamora fins el 27 de gener. L'activitat s'emmarca dins de la Setmana de la Ciència que ha organitzat el Campus.

La mostra està conformada per 25 imatges relacionades amb diferents vessants del món de la ciència. El director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa, ha indicat que "les fotografies van des del més petit fins al més gran", i que l'exposició està adreçada al públic de totes les edats. D'altra banda, el regidor d'Universitat, Manolo Gomicia, ha indicat que "l'exposició és d'altíssima qualitat i que Alcoi tinga la possibilitat de tenir aquesta exposició és elogiable".

Com en edicions anteriors, les fotografies seleccionades, al costat d'altres triades entre les 729 presentades, han estat incloses en un catàleg i formen part d'una exposició itinerant. Les imatges seleccionades de l'edició anterior ja han viatjat per 15 ciutats espanyoles i han estat vistes per més de 26.000 persones.

Setmana de la Ciència

Les activitats organitzades per la Setmana de la Ciència continuen també en aquests mesos. Del 14 al 18 de gener els joves de 2n de Primària a Batxiller o Cicles Formatius tenen l'opció d'inscriure's en la visita a un planetari mòbil.

També destaca la VIII edició del concurs de programació de dispositius mòbils mitjançant l'eina Appinventor. Una de les modalitats del concurs està dedicada a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Les Apps s'hauran de lliurar el divendres 8 de febrer i els premiats es donaran a conèixer el 15 de febrer. Les aplicacions s'han de lliurar de forma online en la següent direcció

Altres concursos programats són el Concurs de Robòtica (1 de febrer) i el Torneig Classificatori de la First Lego League de la Comunitat Valenciana (2 de febrer).