El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV, referent del tèxtil al món universitari

Guanyadors del certamen.

També s’ha entregat el premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes a Lidia Montero, així com els reconeixements als millors TFG en temàtica tèxtil per a Marina Mayordomo, Gloria Sanz i, de nou, per a Lidia Montero, que ha fet doblet.

S’han lliurat els guardons del Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar de la Càtedra AITEX-UPV, així com els premis als millors TFG i expedients acadèmics.

El prestigiós Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar que organitza la Càtedra AITEX-UPV ha arribat a la seua octava edició convertit ja en tot un referent dintre de l’àmbit universitari que el 2023 ha atret 35 dissenyadors que han presentat les seues obres a les dues categories del certamen: estampació i jacquard.

 

El jurat, format pels experts Lucía Jover (KA Internacional Manager), Carmen Jover (AITEX), Noelia Sellés (Tèxtils Frau Pérez), Helena Font (Estampados Prato), Mercé Miquel (Destiny Decor), Ángela Torró (Induflec) i Begoña Jordà (IES Cotes Baixes), han valorat “l’originalitat, creativitat i tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació” dels següents treballs:

 

 

Modalitat Estampació

 

Primer Premi (1.000 euros): “Motion” de Marta Quiles.

Segon Premi (500 euros): “BAHIA” de Marta Prestyuk.

Tercer Premi (250 euros): “GAIA” María Matilla.

 

Modalitat Jacquard

 

Primer Premi (1.500 euros): “Taj Mahal” d’Ainhoa Sánchez.

Segon Premi (1.000 euros):  “Travel” d’Heidy Martínez.

Tercer Premi (500 euros): “Porte Trip” d’Hugo Montaner.