El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV s’aproxima més al sector tèxtil reunint-se amb ATEVAL

Javier L. Silvestre, Pepe Serna, Pau Bernabeu, Pablo Díaz i Salomé Beneyto / ATEVAL

Ambdues entitats busquen preparar de forma conjunta als futurs professionals de la indústria tèxtil.
 

L’Associació d’Empreses Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ha rebut a part del nou equip directiu del Campus d’Alcoi de la UPV per conéixer de prop la seua oferta formativa i tindre ocasió d’informar-los de les necessitats del sector tèxtil.

L’equip directiu del Campus d’Alcoi de la UPV continua posant-se en contacte amb el món empresarial de les comarques pròximes a Alcoi. Aquesta vegada s’ha celebrat una reunió a Ontinyent amb ATEVAL, L’Associació d’Empreses Tèxtils de la Comunitat Valenciana.

Aquest ha sigut un primer contacte entre les dues institucions que esperen poder establir un acord de col·laboració en un futur pròxim. Per part del centre educatiu ha assistit: Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi; el subdirector de Càtedres d'Empresa, Mecenatge i R + D + I, Javier L. Silvestre; i el director de Departament d'Enginyeria Tèxtil i Paperera, Pablo Díaz. En la seu d’ATEVAL els han rebut el president de l’entitat, Pepe Serna i la gerent Salomé Beneyto.

Tant el Campus d’Alcoi com ATEVAL han destacat la importància de crear una sinergia entre les entitats. Serna ha destacat que “és molt important que empresa i universitat caminen de la mà per formar els futurs professionals, ajustant-se a les necessitats reals de les empreses i a les demandes de mercat”. En la mateixa línia Bernabeu ha assenyalat que “el Campus d'Alcoi necessita, per ser referent en la transferència de tecnologia i en recerca, a les empreses i als empresaris del seu entorn, per junts amb ells, donar resposta a les necessitats formatives, de transferència de tecnologia i investigació que els sectors productius requeriran en els pròxims anys.