El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi de la UPV torna a la Fira Tots Sants de Cocentaina

UPV en la Fira de Tots Sants
  • L’estand de la UPV es podrà visitar del 29 d'octubre a l'1 de novembre al Carrer Àusias March. 

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) torna a la Fira Tots Sants de Cocentaina, un certamen en el qual s’esperen més de 500.000 visitants entre els dies 29 d’octubre i 1 de novembre.

L’estand del campus estarà situat al carrer Àusias March, al costat del Passeig del Comtat, en el qual és considerat com a centre neuràlgic d’aquest esdeveniment que compleix 676 anys d’història. Entre altres atractius, el Campus d’Alcoi de la UPV presentarà els seus 7 graus, els seus 2 dobles graus i els 4 màsters universitaris.

A més, participaren grups de Generació Espontània i es presentarà la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 14 al 25 de novembre al Campus d’Alcoi i en altres espais. També es repartirà marxandatge a tots aquells que s’acosten a l’estand.

L’oferta de Graus del Campus d’Alcoi de la UPV és la següent:  Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte, Enginyeria Informàtica, Administració i Direcció d’Empreses, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Química, Enginyeria Mecànica i Informàtica Industrial i Robòtica.

La UPV, a més, ofereix els següents dobles Graus: Administració i Direcció d’Empreses + Turisme i Administració i Direcció d’Empreses + Enginyeria Informàtica. 

Per últim, els Màsters Universitaris que inclou la oferta informativa de la UPV són: Enginyeria Tèxtil, Enginyeria d’Organització i Logística Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials Direcció d’Empreses (MBA).