El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El campus d'Alcoi de la UPV ofereix una conferència amb l'expert en finances Jaime Bolivar

L'expert en finances Jaime Bolivar.

La xarrada serà el divendres 29 de març a l'aula F1A3 de l'edifici Ferrándiz, a Alcoi.

La xarrada anirà sobre la "Digitalització d'assessorament financer".

L'EPSA ha preparat per al pròxim 29 de març una conferència sobre Mercats Financers, en la que comptaran amb l'expert en finances Jaime Bolivar. El ponent compta amb un ampli currículum, ja que es Director General de TechRules, cofundador de l'empresa britànica Gear Investments UK i a més, és responsable del llançament de la plataforma de gestió de patrimonis T-Advisor, per a inversors "self direct".

Aquesta xarrada està organitzada pel Departament de Projectes d'Estudis Coordinats en Assessorament Financer de l'EPSA, que porta impartint formació en aquesta matèria des de l'any 2005 i amb més de 6.500 alumnes matriculats en tota la seua història. És una de les primeres 6 entitats que ofereixen formació acreditada per la Comissió Nacional de Mercat en Valors.

El tema principal d'aquesta conferència és la "Digitalització d'assessorament financer", i es parlarà del canvi que ha suposat l'aparició de les Fintech en l'assessorament financer, i informarà sobre l'actual tendència d'accés immediat a la informació i com aquest fenomen ha impactat en la indústria de gestió d'actius. 

La xarrada serà el divendres 29 de març a les 10:30 h, a l'aula F1A3 de l'edifici Ferrándiz, a Alcoi.