El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi de l'UPV es troba en l'elit mundial universitària en 5 disciplines, segons el rànquing de Shanghái

Campus d'Alcoi de l'UPV

Entre les millors posicionades apareixen Enginyeria Química, Enginyeria Mecànica, Informàtica, Enginyeria Elèctrica i Administracuó i Direcció d'Empreses, totes aquestes impartides en el Campus d'Alcoi de l'UPV.

Aquest rànquing avalua a les millors universitats de tot el món i està considerat com l'indicador més prestigiós del món

La Universitat Politècnica de València, es troba en l'elit universitària mundial en 19 disciplines. Aixi ho confirma la última edició del rànquing ARWU (rànquing de Sahangái) per matèries 2020, que avalua a les 4.000 millors universitats de tot el món en diferents disciplines.

Entre les millors posicionades apareixen Enginyeria Química, Enginyeria Mecànica, Informàtica, Enginyeria Elèctrica i Administració i Direcció d'Empreses, totes aquestes impartides en el Campus d'Alcoi de l'UPV.

Pel que fa al rànquing, està considerat internacionalment com l'indicador d'universitats més prestigiós del món per l'objectivitat de la seua metodologia; s'elabora a partit de dades obtingudes de la Web of Science de Clarivate Analytics i d'organismes oficials.