El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d'Alcoi "deixa de vendre somriures i ofereix dades" en la campanya de matriculació

Antonio Pérez, Juan Ignacio Torregrosa i Manolo Llorca presenten la campanya / R. Lledó
Ofereix 560 places noves

En el campus, dirigit per Juan Ignacio Torregrosa, s'ofereixen 560 places noves per al curs 2018/2019. D'aquestes 470 són per a graus i 90 per a màsters. El director també ha reconegut que "qui ens coneix, al final ens elegeix". La campanya de matriculació 'No necessites promeses. Necessites triar la millor universitat possible" ha estat presentada pel cap de secció de l'Àrea de Comunicació de la UPV, Antonio Pérez, a Alcoi

"Si tenim bones dades, perquè no hem de contar-les?". Així de clar ha sigut el director del Campus d'Alcoi, Juan Ignacio Torregrosa, respecte a la nova campanya de matriculació de la UPV. Concretament, en el campus alcoià s'ofereixen 560 places noves per al curs 2018/2019. D'aquestes 470 són per a graus i 90 per a màsters. Torregrosa també ha reconegut que "qui ens coneix, al final ens elegeix". Respecte a la campanya, el director apunta que "deixem de vendre somriures i cares felices, i passen a oferir dades".

La campanya de matriculació 'No necessites promeses. Necessites triar la millor universitat possible' ha estat presentada pel cap de secció de l'Àrea de Comunicació de la UPV, Antonio Pérez. Ha donat algunes dades que es reflecteixen en la campanya, com que la UPV és la primera universitat tecnològica d'Espanya en el rànquing de Xangai o la 2a en Espanya que més ocupabilitat té. Aquesta campanya "no segueix la línia de les anteriors" i vol arribar al que s'anomena la 'Generació Z'. Pérez ha definit aquesta generació com "desmoralitzada, però la més informada de la història" i que "no persegueix tindre un lloc de feina fixe, sinó que s'alinee a la seua personalitat".

Manolo Llorca, subdirector de Comunicació, ha recordat que es tracta d'una "campanya molt potent" que pretén "reforçar el valor de proximitat i l'impacte en l'entorn". Llorca també ha agraït la tasca dels mitjans de comunicació amb entrevistes a alumnes i professors, com és el cas d'ARAMULTIMÈDIA.

Juan Ignacio Torregrosa també ha aprofitat per a donar dades del campus. Ha recordat que "el 40% dels alumnes que fan pràctiques es queden a treballar en l'empresa". Totes les pràctiques d'alumnes del campus són remunerades. El campus també té una alta taxa d'ocupabilitat com és el cas del Grau en Enginyeria Informàtica, on la gran majoria dels alumnes estan ja treballant en el últim curs.