El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Campus d’Alcoi obri les portes a nous alumnes a través de Zoom

Campus d'Alcoi de la UPV

Una sessió que es realitzarà el 20 d'abril a les 17h al link: bit.ly/3ueHTsM

El centre educatiu ha previst una reunió Zoom d’una hora per explicar els avantatges d’estudiar al Campus d’Alcoi i donar a conéixer no sols els seus graus formatius, sinó també tots els programes i projectes que duen a terme.

El dimarts 20 d’abril a les 17h el Campus d’Alcoi de la UPV farà una presentació en línia de tota la seua oferta educativa. Una forma de totes aquelles persones interessades a estudiar al campus tinguen l’oportunitat de conéixer-lo.

Pau Bernabeu, director del campus, serà l’encarregat de donar la benvinguda a tots el que es connecten a la reunió de Zoom i de remarcar tot el que el campus ofereix. Seguirà la presentació Beatriz Eixeres, subdirectora de l’alumnat i Generació Espontània, qui explicarà amb detall el projecte Generació Espontània. Aquest és un dels principals atractius del campus, un programa en el qual els estudiants de totes les disciplines treballen junts per aconseguir un objectiu comú.

Per part dels docents també participarà David Gutiérrez, responsable de l’Oficina Internacional. A pesar dels temps complicats que estem vivint per a viatjar, les beques Erasmus i Promoe continuen en marxa i Gutierrez parlarà sobre com estan realitzant-se.

Tancarà aquesta sessió l’alumna Karina Santamaria, premiada pel seu projecte Citrus, desenvolupat al Campus d’Alcoi de la UPV. Santamaria contarà la seua experiència com estudiant i la vida al campus fora de l’estrictament educatiu.